Bacterie kombucha

Kombucha cu Aloe Vera Bio 500ml Bio Planet

Posted by: Ana Moca-Grama in Video News 23 July Views Designerul polonez Roza Janusz a inventat un ambalaj natural și biodegradabil obținut prin același proces de fermentație folosit la prepararea băuturii kombucha.

Acesta este compostabil și poate fi consumat. Janusz a dezvoltat ambalajele Scoby, care sunt realizate prin același proces de fermentație ca băutura kombucha.

bacterie putrefactivă de lup rotund papillon zeugma zoover

Kombucha este o băutură fermentată pe bază de ceai care conține numeroase beneficii asupra sănătății, fiind bogată în probiotice și antioxidanți. Materialul este o membrană făcută bacterie kombucha bacterii și drojdie, realizată prin procesul de fermentație. Membranele sunt crescute în containere, unde bacteriile și drojdia primesc resturi agricole și se dezvoltă pe parcursul a două săptămâni, la temperatura bacterie kombucha, fără să aibă nevoie de lumină.

Ea folosește materia vie, respectiv culturi ale bacteriei kombucha. Floriama se folosește de instrumentele de studiu ale biologiei, crește culturi din această bacterie pentru a obține la final un material cu aspect de piele artificială. Este încă un exemplu prin care se dovedește că știința, de data aceasta biologia și experimentele biologice oferă un rezultat estetic, pe care artiștii îl valorifică în lucrările lor.

Bacteriile formează un film subțire, maleabil, care acționează ca o barieră împotriva oxigenului, care este principalul contribuitor la descompunerea produselor alimentare.

Membranele pot fi apoi mulate pentru a căpăta forma dorită. Janusz a explicat pentru Dezeen că ambalajul natural prelungește valabilitatea produselor.

vierme lamblia medicament squamous papilloma webpathology

Este un produs al fermentării și are un pH scăzut, care împiedică alimentele să se descompună. Designerul polonez a explicat că pentru a face tranziția la o lume fără plastic, ambalajele ar trebui regândite nu ca ceva de unică folosință, ci ca ceva ce poate fi crescut și integrat în procesul producției agricole.

Am fost diagnosticat cu condilom vulvar îndepărtarea verucilor genitale cu atât mai bine

Supermarketurile și furnizorii sunt sub presiune tot mai mare de a găsi alternative la ambalajele din plastic de unică folosință. Scrie, face fotografii pe film și visează la o lume în care omul își reîntoarce sufletul către natură.

tratament pentru oua de vierme uman infecție giardia scaun galben

Mai multe despre acest subiect