Impotriva mea

Eu impotriva mea. Vol.1 - Daniel Botea | Carrefour Romania

Acasă Editorial FM Cine nu e cu mine, e împotriva mea Cine nu e cu mine, e împotriva mea de - 5 septembrie Cei aproape 27 de ani de aşa zisă democraţie, cu iz dâmboviţean, ne-a dezbinat.

Cum să mă suspecteze pe mine cineva că a trebuit să mă sfătuiască cineva sau să mă împingă înainte să fac această sesizare?

Am devenit răi, câinoşi, intoleranţi, neînţelegători, fără nici un dram de umanitate. Ceea ce s-a întâmplat în România post decembristă, a făcut din noi nişte animale.

hpv warts hands papilloma qartulad

Suntem împărţiţi în tabere ireconciliabile: bogaţi şi săraci, deştepţi şi inculţi, pesedişi şi liberali, răi şi buni, curaţi si murdari şi exemplele pot continua la nesfârşit.

Toată această luptă a noastră a permis altora, mai exact celor ce ne-au adus în acest stadiu, să-şi vadă nestingheriţi de ale lor: hoţie, luptă pentru putere, împărţirea supremaţiei. În mintea noastră nu mai există decât alb şi negru.

papilom scuamos bucal simptomele și tratamentul fascioliazei

Nici o urmă de culoare, nicio cale de mijloc, nicio posibilitate de dialog şi logică. Ori spui ca mine ori…. Din păcate acest ori, duce de cele mai multe ori la violenţă. Verbală sau fizică.

De ce oare? De ce să ne asundem de oamenii care ne fascinează prin libertatea în gândire pe care o au? Am înțeles că în mintea noastră nu mai există decât alb şi negru. Nici o urmă de culoare, nicio cale de mijloc, nicio posibilitate de dialog şi logică. Ori spui ca mine ori….

Suntem parcă nişte dogi, gata să sară la beregata celuilalt, gata să se rupă, să se sfâşie, doar pentru a demonstra impotriva mea el are dreptate.

Inteligenţa şi negocierile, vorba bună şi argumentele sunt înlocuite cu pumni, picioare, topoare şi furci, de parcă am rămas în anul De unde activitate antiparazitară ură?

Mulțumesc editurii pentru acest roman!

Care este logica? Nici una. Logica nu mai există impotriva mea mult în mintea noastră.

l origine du papillomavirus citate parazitii

Suntem atât de orbiţi de furie, de deznădejde, de răutate, încât nimeni şi nimic nu ne poate demonstra că nu noi avem dreptate. Recent am văzut doi tineri, doi adolescenţi, care pur şi simplu l-au luat la bătaie pe un al trei-lea. Îl loveau cu pumnii, cu picioarele, săreau pe trupul şi pe capul acestuia de parcă l-ar fi vrut mort.

Anunturi eu impotriva mea carte - eu impotriva mea carte

Nu ştiu ce vină a avut acesta, dar trăim într-un stat de drept, cel puţin aşa ne place să spunem. Trăim într-o societate în care dreptate e împărţită de organele judecătoreşti, în care adevărul este căutat de organele de anchetă, într-o ţară în care avem legi scrise şi nescrise, după care ne ghidăm.

  1. Orban: O maşinărie propagandistică a declanşat un linşaj mediatic împotriva mea
  2. Din ce negi genitale au apărut
  3. Anthelmintic activity of nerium oleander
  4. Human papilloma virus virus

Sau cel puţin aşa ar trebui. Din păcate nu e doar un exemplu singular.

  • Cine nu este cu mine, e împotriva mea….. – Vorbe pentru suflet…
  • Ai întors tot satul împotriva mea!
  • Daniel Botea - Eu impotriva mea - power-tuning.ro
  • Decizia se va anunţa oficial abia mâine, la prânz.
  • Review-uri 1 Viata de student la psihologie a lui Leinad se imparte intre sesiuni si baute ocazionale cu prietenii.

Abundă ştirile cu părinţi care au fost înjunghiaţi de copii, de soţi care s-au tăiat, de prieteni de-o viaţă care s-au atacat şi s-au lovit cu topoarele. De unde atâta ură şi mai ales de ce? Pentru că nu există nicio logică în comportamentul nostru.

enterobiasis diagnosis zdrobiți verucile genitale

Nimic din ceea ce impotriva mea întâmplă în preajma noastră nu ar trebui să ne întunece mintea într-atât încât să nu mai judecăm. Cu toate acestea, continuăm să fim dezbinaţi în multe tabere, iar deviza este una pentru toată lumea: cine nu e cu mine, e împotriva mea.

Dan Agache.

Mai multe despre acest subiect