Paraziți sociali

de parasite - Traducere în română - exemple în franceză | Reverso Context
I-au numit "paraziti sociali", dar iata cat profita Germania de pe urma imigrantilor - presa externa Foto: Wikipedia Germania are multe beneficii de pe urma imigranilor romani si bulgari, scrie presa externa. Tot mai multi straini se stabilesc definitiv pe teritoriul nemtesc, iar majoritatea provin din Europa Centrala si de Est, informeaza Focus-Fen. Dupa 1 ianuariedata la care a fost ridicata restrictia pentru muncitorii romani si bulgari, politicienii din Uniunea Crestin-Sociala din Germania au avertizat in legatura cu venirea "parazitilor sociali", care vor vrea sa profite de sistemul de ajutoare. Totusi, un paraziți sociali recent realizat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE arata ca imigrantii care se stabilesc definitiv in aceasta tara au studii medii sau superioare. Cei mai multi provin din Polonia, Romania, Ungaria si Bulgaria, potrivit sursei citate.

Protestul presei din Timisoara continua. Aproximativ 20 de jurnalişti de la cele mai importante publicaţii din Timişoara au decis să părăsească, marţi, sala din sediul primăriei în care Nicolae Robu susţinea conferinţa de presă săptămânală, transmisă în direct şi pe pagina de Facebook a edilului.

Jurnaliştii au aşteptat ca primarul Nicolae Robu să înceapă conferinţa de presă, iar apoi s-au ridicat şi au plecat în semn de protest faţă de jignirile edilului din ultimele zile. Marţi, primarul Timişoarei nu a mai jignit ziariştii, dar nici nu şi-a cerut scuze, vorbind despre subiecte de interes local timp de aproximativ o oră.

paraziți sociali helminti 4 tratament

Chiar şi ieri n. Toate redacţiile din Timişoara suntem unite în a apăra libertatea de exprimare şi paraziți sociali a pune întrebări politicienilor. Protestul jurnaliştilor timişoreni faţă de atitudinea primarului Nicolae Robu va continua în următoarele două săptămâni printr-un alt demers comun, acela de a nu mai publica numele edilului sau vreo fotografie cu acesta.

paraziți sociali cu negi plate

Demersul este semnat de directorii tuturor publicaţiilor din Timişoara, editori şi corespondenţi şi este adresat Comisiei de Etică a PNL, Nicolae Robu fiind şi preşedintele filialei PNL Timiş, comisiilor pentru cultură şi mass-media din Parlamentul României, Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, dar şi ONG-urilor care apără libertatea de exprimare şi libertatea presei.

Nu se poate că tocmai prezint ceva şi ne urmăresc foarte mulţi oameni care paraziți sociali să înţeleagă ce prezint. Nu vă merge diversiunea cu a mă întrerupe să nu poată urmări cei care sunt în faţa calculatoarelor. Domnişoară, vă convine, staţi aici, nu vă convine, la revedere, oraşul are foarte multe puncte de atracţie.

O tânără l-a luat acasă pe un necunoscut sărman pe care l-a găsit în p Timişoara s-a confruntat la sfârşitul săptămânii trecute cu probleme în furnizarea la parametri normali a căldurii în sistem centralizat.

Şi aşa numai mizerii scrieţi, nu lucruri reale, că probabil atâta pricepeţi, că altfel nu ştiu cum să îmi explic, că într-o vreme scriaţi în acord cu realităţile, dar probabil că s-a schimbat ceva în privinţa celor cu fisele la vreun tonomat în oraş. La revedere!

paraziți sociali udându se între degete

Sunt cel mai tare organism de presă din Timişoara, cu pagina mea de Facebook. Aşadar, vreţi paraziți sociali veniţi aici, nu vreţi să veniţi, la revedere, eu îmi văd de treabă.

paraziți sociali ceai fares curatarea sangelui

Nu e nicio problemă, nu aia contează. Eu am Urmărește Business Magazin.

paraziți sociali condiloame decât pentru a trata

Mai multe despre acest subiect