Parazitii militia, Antimilitie testo

Video Trupa

parazitii militia

Asta chiar e o știre, numai că lucrurile nu stau chiar așa. E vorba de un sindicat al polițiștilor, al cărui număr de membri nu îl cunosc.

Polițiștii versus Paraziții. Oamenii legii cer Piesa denumită "Antimiliție" este considerată ofensatoare de reprezentanţii poliţiştilor. Însă nu toţi poliţiştii sunt de acord cu acest demers.

Teoretic, respectivul sindicat își parazitii militia acei membri, dar sunt convins că nici măcar aceia nu au fost întrebați ce părere au despre această acțiune în instanță.

Așadar, aș concluziona că această decizie aparține unui număr restrâns de oameni, liderii sindicatului, unii dintre ei nefiind polițiști.

parazitii militia

Prima reacție la acea melodie, venită din partea unui polițist, am văzut-o pe un grup închis de Facebook, cu câteva mii de membri, majoritatea, dacă nu toți, polițiști. Atât activi cât și pensionari. Am citit cu întristare și dezamăgire acea postare, întrebându-mă câtă minte îți trebuie ca măcar să-ți treacă prin cap așa ceva.

parazitii militia

Mi-a venit inima la loc când am citit comentariile, un adevărat festival. Aproape toate îl parazitii militia și îl întrebau dacă mai are și alte idei la fel de mărețe.

Paraziți în engleză

Mulți polițiști spuneau că au ascultat respectiva melodie chiar și în mașina de poliție și nu s-au simțit lezați deloc. La respectiva postare, de care vorbeam mai sus, erau și câteva comentarii, puține, din fericire, în care unii polițiști se simțeau lezați de versurile melodiei și spuneau că ar trebui luate măsuri.

Faptul că cei care lăsau astfel de comentarii erau în mare parte pensionari, m-a făcut să mă bucur. Ce măsură mai bună ai putea lua, decât cea de a nu asculta melodia?

Simplu: nu îți place, nu asculți! Și probabil că așa și e. Aaa…și chiar  anunțul unui sindicat, cum că dă în judecată o trupă de rap, face deja mai mult rău imaginii decât o face melodia în sine.

Mai multe despre acest subiect