Program solitar, Fonduri Structurale

Cum să descărcați jocuri pe Windows Descărcați jocuri informative pe computer

program solitar Levomekol din papiloame

Ceea ce, s-ar părea, nu prea se împacă, nu prea pare compatibil cu singurătatea, cu însingurarea. Totuşi, semantica celor două vocabule, în circulaţia lor vie, nu e deloc atât de rigidă şi lipsită de nuanţe.

program solitar papilom de tranziție

O solitudine impusă, abuziv, represiv, ca de pildă cea a deţinuţilor, politici, generează inevitabil solidarităţi ale deţinuţilor, deşi izolaţi unii de alţii în universul carceral. Ideile, atitudinile, opţiunile de program politic i-au privat de libertate, tot ele în pofida solitarei lor încarcerări, îi solidarizează: inclusiv, desigur, această privaţiune, condamnările.

Ideile şi idealurile program solitar pot fi, ele, încătuşate.

Oamenii, da, ideile lor, nu. Şi o astfel de solidaritate întru idee poate întări rezistenţe-liant şi pe verticala timpului, chiar şi peste moarte, nu numai pe orizontala spaţiului.

program solitar cauzele papilomelor

Nu a existat o solidaritate transgeneraţională a creştinilor, persecutaţi, hăituiţi în antichitate, nu-i solidariza credinţa lor, religia pentru care îndurau persecuţii, detenţia, moartea? Coronavirusul generează, câtă vreme încă nu i se va găsi, ca armă de apărare, vaccinul eficace, un risc de moarte pentru milioane de fiinţe umane, la scara lumii.

Mai multe despre acest subiect