Războinic tenic

războinic tenic

Oricat de neverosimil ar parea, in aceasta lume cuprinsa de consumerism, convulsii politice, crize economice, tensiuni sociale, razboaie si asalt tehnologic necugetat, exista inca razboinici adevarati, care nu au tradat pricipiile si mentalitatea stravechilor luptatori, ridicandu-se deasupra « turmei » mondiale de masculi devoratori de sport, pornografie si bere, si devenind discipoli ai Caii Razboinicului.

războinic tenic

Cale care nu tine cont de rasa, varsta, nationalitate sau cultura, ci doar de spirit. Alaturi de ambitie, dedicatie, detasare, curaj, blandete si, intr-un final, Nakamura sensei a plonjat războinic tenic universul dur si fascinant al karateului stravechi din Hpv impfung burgenland inca de la o varsta frageda.

războinic tenic

De atunci, a respirat si trait in si prin Karate. A trait artele martiale si artele martiale l-au trait pe sine, in egala masura.

războinic tenic

Pare un asiatic ca multi altii, care atunci cand este fata in fata cu strainii, zambeste neincetat, din politete. Dupa ce schimbi vorbe cu el, ramai uimit de umorul sau debordant, de prietenia si deschiderea pe care o arata oricui, de seninatatea si curiozitatea pe care o afiseaza natural fata de orice aspect care i se parea interesant in Romania, o tara cu traditii, istorie, cultura si mentalitate cu totul diferite fata de Japonia natala.

războinic tenic

Putin i-a acordat cetăţenie unui bun prieten american Cand, insa, se pregateste sa demonsteze Karate-ul viu, trait la maxima intensitate si valoare, realizezi, in schimb, cu cine ai de-a face. Miscarile sale sunt parca prea iuti pentru ochiul uman, tehnicile sunt executate impecabil, explozia de miscari este naucitoare, atitudinea — perfect verticala, spiritul — neclintit, loviturile — mortale, eficiente si naturale, precum mersul pe jos.

Sensei Tetsuji Nakamura este un monument al Budo-ului autentic, o enciclopedie vie a Karate-ului, un om modest, natural si vesel.

războinic tenic

Un războinic tenic Maestru….

Mai multe despre acest subiect