Schistosomiasis uk, Schistosomiasis uk Meniu de navigare

Schistosomiasis a worm - power-tuning.ro

Schistosomiasis uk.

schistosomiasis uk

Helminths Schistosoma Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină.

În cazul schistosomiasis uk infectați cronic, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență schistosomiasis uk, schistosomiasis uk schistosomiasis uk cancer de vezică urinară. Schistosomiasis uk Poate afecta tractul urinar sau intestinul.

schistosomiasis uk

Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină. În schistosomiasis uk pacienților infectați cronic, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență renală, infertilitate sau cancer de vezică urinară.

schistosomiasis uk

La copii, boala poate cauza întârziere în dezvoltare și dificultăți de schistosomiasis uk. Acești paraziți sunt eliberați de melci de apă dulce infectați.

schistosomiasis uk

Boala este cel schistosomiasis uk des întâlnită în rândul copiilor din schistosomiasis uk în curs schistosomiasis uk dezvoltare, deoarece este mai probabil ca aceștia să se joace în apa infectată.

Alte grupuri schistosomiasis uk risc ridicat includ fermierii, pescarii și oamenii care folosesc apă infectată pentru necesitățile zilnice. Boala poate fi, de asemenea, depistată prin găsirea anticorpilor în sânge.

schistosomiasis uk

În zonele în care boala este frecvent întâlnită, poate fi aplicat anual tratamentul concomitent al întregului grup cu medicamentul praziquantel.

Acest lucru urmărește reducerea schistosomiasis uk de persoane infectate și, prin urmare, reducerea răspândirii bolii.

Schistosomiasis: The deadliest disease you've never heard of

Helminths Schistosoma Praziquantel este, de asemenea, medicamentul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru tratarea persoanelor.

Mai multe despre acest subiect