Stomu yamashta

Index actori, cu litera

Aşa stând lucrurile, m-am văzut nevoit să apelez la ajutorul domnului internet; nu mai ştiu care au fost termenii după care stomu yamashta căutat, însă ştiu că am ajuns şi la Midola Musiciar acolo m-am oprit.

M-am oprit pentru că am văzut ce recomandau ei vizitatorilor, iar acolo erau nume ca Sting, Johnny Winter sau Stomu Yamashta.

stomu yamashta

M-am uitat lung pe site, am ales cd-urile pe care le vroiam, după care i-am sunat. Aşa am aflat că unul din cd-urile pe care le vroiam eu nu îl aveau pe stoc, dar dacă aş fi avut răbdare câteva minute, m-ar fi sunat să îmi spună exact ce mai au cu aceeaşi trupă.

stomu yamashta

Şi am avut răbdare, nici nu a trebuit să am foarte multă, că în maximum 5 minute am fost sunat şi mi s-a spus exact ce mai aveau; şi chiar aveau, nu glumă. Prin urmare, am comandat, iar în ziua următoare m-am trezit cu curierul la uşă; cd-urile ambalate în aşa fel încât să nu aibă cum să păţească ceva în timpul transportului, totul ca la carte.

stomu yamashta

Şi am mai aflat şi că dacă nu au un anumit produs pe care tu îl vrei, se poate aduce la comandă. Povestea de mai sus nu este inventată, este ceva cât se poate de real, iar acele stomu yamashta au fost scrise doar pentru că am fost foarte mulţumit atât de atitudinea faţă de client, cât şi de operativitate.

stomu yamashta

De veţi avea nevoie vreodată de muzică, eu chiar vi-i recomand!

Mai multe despre acest subiect