Virusi electronici

virusi electronici

virusi electronici

Potrivit Bitdefender, în top sunt trei versiuni ale troianului downloader Wimad care descarcă codec fals şi se regăseşte de regulă în site-uri infectate. Foto: realitatea.

Cultură 7 reguli simple prin care ne putem feri de viruşii informatici Viruşii informatici sunt programe special concepute pentru a infecta un dispozitiv electronic fără ca utilizatorul acestuia să ştie acest lucru. Trebuie să fim atenţi la aceste atacuri de fiecare dată când folosim calculatorul, tableta sau telefonul mobil. Programele antivirus vă pot proteja de infractorii cibernetici.

CM, care se află în top pe locul doi. Acesta deschide ferestre cu reclame în browserul utilizatorului, fără a cere permisiune, răspândindu-se pe site-urile web infectate şi a fost programat cu funcţii specifice care pot ocoli protecţia oferită de Norton Internet Security Pop-up Blocker. Variante ale toianului FakeAlert se situează pe locurile 5,6 şi 7 în topul BitDefender.

virusi electronici

Aceasta aplicaţie este mascată într-un antivirus fals care afişează un procedeu de scanare a sistemului şi anunţă rezultate fictive aşa cum ne aşteptăm va găsi un sistem extrem de infectat pentru a determina utilizatorul să se înregistreze şi să-l achiziţioneze.

Troienii sunt distribuiţi atât prin site-uri web virusi electronici reţele comune de partajare de fişiere, precum şi printr-o reţea de site-uri "dedicate". Pe ultimele locuri, cu doar 1.

virusi electronici

AE, care funcţionează ca o poartă de acces virusi electronici o virusi electronici malware - chiar şi site-ul web din spatele aplicaţiei a fost detectat şi blocat de BitDefender. Poate din cauza acestei strategii, troianul Zlob nu se regăseşte în acest top. Se pare ca ameninţările bazate pe aplicaţiile web sunt noi veniţii în valurile de mailuri, în ceea ce priveşte modalitatea de răspândire şi strategiile de infectare folosite", a declarat şeful laboratorului Antivirus BitDefender, Sorin Dudea.

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional.

Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri distribuitori şi reselleri în peste de ţări din întreaga lume.

Mai multe despre acest subiect