Virusi facebook

Ți-ai virusat contul Facebook? Vezi soluțiile | Pentru Prieteni

virusi facebook

Maraton de stand-up comedy în aer liber în București, începând din 5 iunie Virusul care circulă pe Facebook messenger se răspândeşte cu o viteză incredibilă şi pentru că se bazează pe o schemă simplă, bazată pe curiozitatea victimelor. Victima primeşte mesajul de la un prieten din listă.

  1. Enterobius vermicularis bei kindern
  2. Din papiloame și negi Preț
  3. Cum a devenit o postare de pe un cont fals de Facebook viralul săptămânii
  4. Hpv ist das schlimm
  5. Specialiștii avertizează: Virus periculos pe Facebook messenger
  6. Virusi pe Facebook, cum scapam de ei?

În momentul în care unul din ei dă un click pe link li se va promite un videoclip extraordinar şi li se va cere să instaleze şi o aplicaţie.

Totul se întâmplă în câteva secunde.

Informaţii personale cum ar fi: parole, conturi de Facebook, carduri bancare pe care le introduceţi atunci când faceţi cumpărături online. În weekend, hackerii i-au luat în vizor pe fanii celebrulului serial Games of Trones.

virusi facebook

Au speculat momentele de aşteptare până la un nou virusi facebook. Cei care sunt fani ai serialului bineînțeles că vor să dea click şi să instaleze orice ca să poate să vadă şi ajung să fie infectaţi.

virusi facebook

Chiar dacă nu reuşesc să vă fure datele personale, obţin profit umplându-vă calculatorul de viruşi care plasează reclame. Fiecare click pe o astfel de reclamă înseamnă bani în conturile atacatorilor.

Infestarea se face prin accesarea unui link. Din acel moment, în funcţie de virus, sub o formă sau alta, în computerul tău se poate descărca şi instala virusul. De multe ori, utilizatorul habar nu are ce se petrece, desfăşurarea evenimentelor luându-l prin surpridere şi fără posibilitatea de a acţiona ferm.

Mai multe despre acest subiect