Detoxifierea ionilor

Traducere

Detoxifiere prin osmoza… la picioarele tale!

medicamente moderne pentru viermi viermi

Sanatatea organismului uman depinde in mare masura de echilibrul electric si energetic din corp. Organismul atrage ca un magnet elementele nocive metale grele, grasimi partial oxidate, proteine disimilate, depozite de colesterol, acid uric, acid lactic si multe elemente chimicedezechilibrand functiile organismului.

wart foot cause

Metoda de detoxifiere prin osmoza este o metoda rapida de eliminare a acestor toxine. Osmoza este termenul stiintific ce descrie miscarea particulelor prin membrana celulara de la o concentratie ridicata la una minima.

papilomatosis en bovinos sintomas

Cum functioneaza detoxifiearea prin ionizare? Concentratia ridicata de ioni se ataseaza de toxine neutralizandu-le si permitand corpului sa le elimine mai rapid, prin cele de cai de comunicare cu organele pe care le prezinta talpa piciorului.

negi genitale ale scrotului

Efecte: Reducerea cantitatii de toxine din corp; Activarea functiilor metabolice si circulatorii; Imbunatatirea functiilor detoxifierea ionilor si rinichiilor; Intarirea sistemului imunitar; Reducerea starilor de insomnie, pana la disparitie; Reducerea durerilor, inflamarilor, edemelor si aglomerarii toxice cronice.

Mai multe despre acest subiect