Hofigal detoxifiere

Complex detoxifiant natural 40cp - HOFIGAL, pret RON

hpv virus structure

Cea mai populară, mai utilizată și eficientă plantă este armurariul care conține un compus numit silimarină cunoscut ca fiind benefic pentru regenerarea ficatului și accelerarea funcțiilor de detoxifiere ale acestuia. În plus silimarina hofigal detoxifiere și efect puternic antioxidant. Se recomandă produsele Armuhep extract de armurariuRedigest cuticulă de pipotă de pasăre cu conținut enzimatic similar stomacului uman și extract de armurariu- protejează ficatul și reglează tranzitul digestiv sau Redigest plus compoziției Redigest-ului inițial se adaugă extract de topinambur care menține echilibrul florei bacteriene la nivelul intestinului.

Pentru ficat ne ajută prin conținutul în armurariu, roiniță, mentă hofigal detoxifiere rozmarin.

când pentru a vindeca viermii

Rinichii sunt ajutați de lemnul dulce, lavanda și busuioc. Asocierea de mentă, busuioc, cimbru, lemn dulce și rozmarin face curățenie la nivelul tubului digestiv.

paraziti intestinali oxiuri tratament

Complex detoxifiant natural se adresează și aparatului respirator prin combinația de lemn dulce, cimbru, busuioc și rozmarin. Motivele pentru care se impune utilizarea ei sunt multiple și nu vreau să punctez decât patru dintre ele: aport complet de aminoacizi esențiali, inclusiv triptofan se găsește și în carnea roșie și este precursor de serotonină- hormonul fericirii; deficitul de triptofan din alimentație predispune la depresie ; aport de vitamine din complexul B, inclusiv B12; puternic antioxidant; rol de hofigal detoxifiere hepatică.

giardia kat ziek

Acizii grași esențiali de tipul omega 3 sunt nutrienți de bază pentru sănătate în mod permanent, dar cu precădere în perioadele de post religios sau în timpul dietelor de detoxifiere se recomandă suplimentarea aportului.

Putem apela la acizii grași omega 3 din Uleiul de pește, iar persoanele vegetariene sau care țin posturile religoase îl pot înlocui cu Omega 3,6 vegetal in, cânepă și negrilică. Orice curățenie a organismului trebuie ajutată obligatoriu și cu produse antioxidante.

bladder inverted papilloma

Ultima recomandare pentru reușita demersurilor de detoxifiere a organismului este menținerea unui tranzit intestinal normal și un echilibru al florei bacteriene la nivelul colonului. În acest sens, ne ajută și produsele pe bază de topinambur conține printre altele, inulină- fibră naturală dietetică, absorbant natural cu rol antitoxic, cu capacitate de stimulare selectivă a florei bacteriene, dar și al peristaltismului.

Un doctor pentru dumneavoastră: Cel mai bun remediu pentru sănătate - plantele

Topinambur nap găsim în compoziția Fiamarant, Redigest plus, Hoflipomin.

Mai multe despre acest subiect