Solarium condilom.

Abrevieri solarium condilom expresii utilizate n reete Actualmente, persist necesitatea de a cunoate termenii respectivi n mai multe limbi.

condilom unde apare

Destinaia principal a dicionarului este de a servi studenilor de la Facultatea Medicin Veterinar drept ndrumar la nsuirea terminologiei de specialitate i la traducerea ei din limba romn n limbile latin i englez i viceversa.

Prezenta lucrare poate fi de folos n mare msur i medicilor veterinari practicieni, doctoranzilor, studenilor de la colegiile de profil, precum i tuturor doritorilor de a-i aprofunda cunotinele n domeniul terminologiei corespunztoare.

reflexoterapie toxine

Echivalentele latineti ale substantivelor romneti sunt prezentate la cazul Nominativ, indicndu-se terminaia la cazul Genitiv i specificndu-se genul. Adjectivele latineti de declinarea I-a i a II-a sunt nsoite de terminaiile specifice pentru fiecare gen solarium condilom.

respiratory papillomatosis drug

Adjectivele latineti de declinarea a III-a cu o singur terminaie, comun pentru toate genurile, sunt prezentate cu dou forme, cea de-a doua fiind forma de genitiv singular ex. Verbelor standarde latineti li se dau terminaiile de la toate formele de baz. Pentru verbele nestandarde se indic fiecare form n parte ex.

can warts on foot spread

Aceast lucrare este unic de acest gen n Republica Moldova i este sigur faptul c o tiin att de complex precum este medicina veterinar nu poate fi limitat la spaiile restrnse ale lucrrii. Vom primi cu recunotin toate sugestiile de mai bine, iar pentru lacunele strecurate, de fond sau de form, ne cerem scuze.

simptomele giardiozei în tratamentul adulților

Mulumim tuturor celor care au contribuit la apariia dicionarului.

Mai multe despre acest subiect