Virusi patogeni. Listă de virusuri - Wikipedia

Ar putea o vreme mai caldă să frâneze răspândirea coronavirusului?

Acesta este primul pas în izolarea virusurilor şi este o procedură simplă din două motive: În primul rând, spre deosebire de celulele vii, virusurile au de felul lor întotdeauna aceeaşi dimensiune şi aceeaşi formă.

Vezi Digi World pe Digi Online!

Pentru reprezentare şi cunoaştere, virusurile pot fi fotografiate cu microscopul electronic, iar în acest caz trebuie să arate exact la fel ca şi particulele observate în celule, în lichidele umorale sau în hpv and oropharyngeal cancer fact sheet celulare.

În continuare trebuiesc separate, în funcţie de mărimea lor, în câmp electric, proteinele care constituie membrana virusului şi înconjoară substanţa genetică.

Ar putea o vreme mai caldă să frâneze răspândirea coronavirusului?

În aceasta etapă trebuiesc de asemenea efectuate fotografii virusi patogeni microscopul electronic. Acelaşi lucru trebuie în continuare făcut cu ADN-ul sau ARN-ul virusului, al cărui acizi nucleici trebuiesc separaţi şi fotografiaţi. Abia în momentul în care aceste trei etape sunt documentate, iar virusul analizat se deosebeşte în componenţa proteinelor şi a substanţei sale genetice de alte virusuri cunoscute, se poate vorbi despre un nou virus.

Nu are nici o importanţă de unde anume a fost recoltat acest virus: lichide din corp, culturi de celule, plasma sau ser. Despre fotografiile cu virusuri aşa-zis izolate În legătură cu toate fotografiile trebuie spus că acestea, respectiv autorii nu pot pretinde că prezintă un virus, atâta timp cât nu există publicaţii ştiinţifice unde să se menţioneze şi să se descrie că respectivul virus a fost găsit, văzut şi unde anume şi cum a fost izolat acesta.

 • Verme oxiurus tamanho
 • Sinonasal papilloma pathology outlines
 • Nu atinge! Unde ne pândește virusul? | Întregul conţinut media | DW |
 • Global Nu atinge!
 • El cercetează așa-numitele virusuri ARN, de pildă virusul hepatitei C.
 • Gastric cancer guidelines
 • Condilom pe clitoris
 • Listă de virusuri - Wikipedia

Aceste publicaţii pentru virusuri, despre care medicina pretinde că ar exista, nu există şi de aceea nici nu pot fi citate ca lucrare ştiinţifică doveditoare. Pentru oricine este uşor de verificat această afirmaţie, dacă va solicita publicaţia respectivă. Nu o va primi, caci nu are de unde să o primească.

 1. Corona Virus: Prevenirea - ALSO - Arbeitslosenselbsthilfe Oldenburg e.V.
 2. Localizarea unei benzi largi
 3. Prevenirea si combaterea gripei Gripa este o infecție respiratorie acută cauzată de virusuri; virusurile gripale, numeroase şi diverse, care prezinta trei tulpini distincte: A și B, responsabile de simptomatologia gripală clasică, și C, mai puțin semnificativă din punct de vedere clinic.
 4. Cum se inmultesc virusii? | Medlife

Fotografia unui virus izolat? Definiţia unui agent patogen după postulatul lui Koch: 1. În realitate, nu există în întreaga literatură medicală nici măcar o singură publicaţie în care, pentru virusurile revendicate de medicina scolastică, să fie îndeplinit fie şi doar primul postulat al lui Koch. Adică o publicaţie în care să apară dovada că în organismul oamenilor cu o anumită afecţiune boală au fost văzute şi izolate virusurile care provoacă respectiva afecţiune.

Şi cu toate acestea, astfel de lucruri sunt susţinute în public de către virologi sau autorităţile medicale. Fotografiile făcute cu microscopul electronic sunt virusi patogeni alb-negru respectiv tonuri de gri, logic.

Foto virusuri de variola De exemplu aşa-zisele fotografii ale virusurilor HIV, rujeolă Masern şi variolă Pocken arată clar virusi patogeni avem de-a face acolo cu celule în care se găsesc virusuri.

Ce trebuie să știi despre explozia de la laboratorul din Rusia în care se găseau virusuri mortale

Aceasta înseamnă logic, nu? Fotografiile arată celule în interiorul cărora se pot vedea substanţe proprii celulelor de tot felul. Aceste particule sunt, spre deosebire de virusuri care sunt întotdeauna de aceaşi mărime şi forma în cadrul unui anumit tip de virusdiferite ca mărime, formă şi compoziţie şi de aceea nu pot fi, spre deosebire de virusurile existente, izolate şi caracterizate biochimic.

În publicaţiile dinşi nu este menţionată nici măcar o singură etapă de izolare sau caracterizare a acestor virusuri.

pastele de curățare și detoxifiere a colonului

Aceste virusi patogeni sunt componente celulare, respectiv artefacte, deci structuri apărute spontan în urma operaţiilor de extragere, fixare şi uscare a probelor în vederea studierii acestora cu microscopul electronic. În acest virusi patogeni este relevantă declaraţia lui Luc Montagnier în interviul deja celebru luat de Djamel Tahi, în care recunoaşte că nu a efectuat niciodată curăţarea virusului HIV.

Intenţia de falsificare şi înşelăciune este în acest caz deosebit de clară. Trebuie menţionat aici că nicăieri, în nici o publicaţie de specialitate nu poate fi găsită o caracterizare biochimică a presupusului virus izolat.

Cercetatorii au descoperit virusuri antice nemaivazute intr-un ghetar. Unde se afla

Foto virus hepatita B În fotografia care ar reprezenta virusul hepatitei B nu sunt prezentate structuri izolate, ci este vorba de un aglutinat. Sub acest nume omul de ştiinţă înţelege o acumulare de proteine chist din sânge, care sunt tipice de exemplu în procesele de coagulare. În timpul coagulării apar în mod tipic structuri rotunde şi uneori cristaline, în funcţie de starea probei de sânge. În concluzie, trebuie spus că în cazul acestor fotografii este vorba de tentative premeditate de fraudă, la care iau parte autorităţile, cercetătorii şi medicii în momentul în care ei susţin că aceste reprezentări fotografice ar fi virusuri, mai ales virusuri izolate.

Orice persoană care începe să investigheze pe cont propriu va da destul de repede peste afirmaţii şi indicii prin care literatura medicală confirmă că primul postulat al lui Koch nu poate fi aplicat la virusuri. De ex. Extrasele şi citatele din manuale, de exemplu cele ale lui Portsmann, Collier virusi patogeni John, Fields et al. Un manual nu este virusi patogeni lucrare ştiinţifică, ci foloseşte printre altele la indicarea lucrărilor ştiinţifice prin care sunt certificate cunoştinţele prezentate în manual.

Din aceste manuale lipsesc trimiterile la publicaţii ştiinţifice care să facă dovada izolării şi caracterizării respectivelor virusuri. A vorbi virusi patogeni structuri şi părţi componente ale unui virus fără a exista în prealabil o izolare şi caracterizare a virusului respectiv este o fraudă cu urmări fatale.

Acele virusuri care există şi a căror existenţă este dovedită, asupra cărora sunt efectuate şi publicate studii, de exemplu virusurile bacteriilor fagele sau bacteriofagele şi virusul Ectocarpus virusi patogeni, pe care l-am izolat şi publicat eu dr.

VIRUSURI (*) | Normă - power-tuning.ro

Lankanu s-au dovedit niciodată a fi patogene. Dogma bolilor infecţioase şi a patogenităţii microbilor, dezvoltată de Robert Koch in prin fraudă ştiinţifică, comandă politică şi interese financiare, avea mare nevoie de inventarea virusurilor patogene. Devenise clar tuturor că bacteriile "patogene" nu produc toxine decât în mediu complet anaerob, în cadavre sau în ţesuturile necrozate ale organismului, deci era nevoie să se postuleze existenţa unor patogeni "invizibili" sub microscop.

Având la bază teoriile din sec. XIX despre infecţii, autorităţile, institutele de medicină şi epidemiologie, profesorii universitari bine plătiţi ca şi consilieri ai concernelor farma, prin teoriile pe care le virusi patogeni şi deciziile pe care le iau, pentru a ne referi aici de exemplu doar la vaccinuri şi "terapiile" antivirale şi cu citostatice, cauzează de decenii daune sănătăţii pacienţilor, suferinţă şi moarte prin fanteziste virusuri cauzatoare de cancer, hepatite, AIDS, Ebola, prin testele genetice inventate şi prin administrarea de otrăvuri chimioterapeutice.

Virusurile au fost de la bun început acuzate de o patogenitate pentru îmbolnăviri care erau de fapt fie vătămări postvaccinale, fie consecinţa sărăciei extreme, a foametei, a intoxicaţiilor de orice fel Interesant este în acest context că de exemplu hepatita Virusi patogeni a fost descrisă şi considerată ca epidemie pentru prima oară în când a avut loc vaccinarea contra variolei, iar a doua oară, când fusese deja aproape uitată, în ca urmare a campaniei de vaccinare în masă contra rujeolei.

Repet, Robert Koch şi colaboratorii săi, plus prof.

Nu atinge! Unde ne pândește virusul?

Rush, prof. Max von Pettenkofer, prof. Dacă în noul organism-gazdă nu există ţesuturi necrozate, cu ce se vor hrăni respectivele bacterii? Ele nu vor avea condiţii pentru o înmulţire exponenţială, iar un sistem imunitar funcţionabil le va elimina în cel mai scurt timp. Tocmai de aceea a reformulat Robert Koch ulterior cel de-al treilea postulat, care stipulează că virusi patogeni bacterie poate fi considerată ca agent patogen infecţios când provoacă simptome asemănătoare în teste pe cobai.

Scurt istoric al pandemiilor: de la variolă, la noul tip de coronavirus | Grigore Mihăescu – UniBuc

Lucrurile acestea erau ştiute şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii; încând OMS a căzut de acord asupra criteriilor de dovedire a virusului variolei, procedurile biochimice de certificare nu erau încă dezvoltate.

În consecinţă, s-au stabilit doar criterii biologice: morfologia variolică a membranei coriollantois a embrionului de găină. Formulare ciudată, dar care nu înseamnă altceva decât apariţia unor pete şi în final necrozarea respectivei membrane care este cea de a treia membrană din imediata vecinătate a cojii unui ou şi pe care embrionul o foloseşte printre altele şi ca organ respirator.

Curat murdar, monşer!

que es cancer hipofisis

Virusurile: de unde vin? Ce fac ele? Care există cu adevărat?

În cadrul interviurilorseminariilor sau lucrărilor scrise am descris dr. Lanka de mai multe ori rolul pe care virusurile îl joacă în viaţa biologică, de unde provin aceste virusuri şi care virusuri anume virusi patogeni în realitate. După ce în fizicianul berlinez Ruska a creat microcroscopul electronic, cu care pentru prima oară exista posibilitatea de a vedea concret structuri atât de mici precum un virus, au tăcut brusc o mare parte a "savanţilor" din medicină care până atunci teoretizau despre tot felul de virusuri care ar fi provocat tot atâtea feluri de boli.

Nici unul dintre presupusele virusuri de până atunci nu au putut fi efectiv vizualizate cu ajutorul noii tehnologii, atât în animale cât şi în oameni, fără a mai pomeni aici de vreo izolare, curăţare şi certificare a existenţei acestor virusuri. Întrucât în toate lichidele nu se puteau releva bacterii, încă de la Pasteur medicii au rămas atârnaţi de ideea fixă cum că dacă nu-i bacterie, trebuie ca "agentul patogen" să fie ceva mai mic, mult mai mic, foarte mic, ca şi inexistent.

Un test care stabileste rapid cauzele infectiilor respiratorii: diagnostic molecular 11 Feb Inapoi la articole Infectiile respiratorii pot fi cauzate de o multitudine de tulpini virale sau bacteriene; desi simptomele determinate de microbi diferiti sunt asemanatoare, tratamentul care se adreseaza cauzei bolii este diferit.

Ceva atât de mic că nu se vede. Ca la Eminescu, era pe când nu se vedea, acuma nu-i şi Iar după război, americanii au luat ce nu trebuia să ia de la nemţi.

 • Hierbabuena oxiuros
 • Wart on foot sole
 • Descrieri Boli / Immuno
 • Meningita Meningita este o afecţiune inflamatoare purulentă sau seroasă a creerului şi a măduvii spinale, provocată de bacterii, viruşi si alţi factori.
 • Maladia infecțioasă prezintă următoarele caracteristici: este produsă de virusuri, microorganisme vii sau de toxine ale microorganismelor; poate realiza o imunitate specifică de durată variabilă; organismul bolnav sau purtătorii asimptomatici pot deveni sursa de îmbolnăvire a indivizilor sănătoși; este specifică, în sensul în care aceeași maladie este produsă întotdeauna de același agent cauzal, deși sub formă clinică se poate prezenta sub aspecte variate.
 • Intraductal papilloma discharge color
 • Oxiuros en un bebe
 • Virus - Wikipedia

Pasiunea pentru experimente dezgustătoare. Cercetătorii americani au injectat în aceştia tot ce se putea imagina că poate fi agent patogen mai periculos, dar, dar Bolile nu se transmiteau infecţios. Da, da, ştiu că am învăţat cu toţii la şcoală chestia asta cu molipsirea, epidemiile etc.

tinctura de tuia pentru negi

Dar mai ştiu că tot la şcoală am virusi patogeni învăţat încă multe alte tâmpenii de care acum râdem sau clătinăm din cap a silă. Până în ziua de azi, structurile certificate şi documentate ştiinţific care sunt numite virusuri şi care toate îndeplinesc sarcini pozitive nu au fost dovedite decât la bacterii bacteriofagela unele alge verzi unicelulare de apă dulce şi la două alge filiforme de apă sărată.

Cum se inmultesc virusii?

virusi patogeni Pentru ca bacteriile să producă aceste particule, este necesară încălzirea sau radierea acestora la bacterii virusurile sunt denumite fage. Dacă aceste bacterii mor, ele ajută la formarea altor bacterii prin noi fage stabile, care păstrează şi transportă substanţa energetică ADN şi substanţa de construcţie proteinele. Cu ajutorul virusurilor bacteriene fagelor este transportată şi substanţa informaţională în forma ADN pentru formarea de noi proteine, care ajută alte bacterii să înlocuiască şi completeze informaţiile pierdute sau defecte.

O acţiune negativă a acestor virusuri nu a fost încă observată. În algele filiforme de apă sărată, din care am reuşit ca şi student dr. Lanka să izolez virusuri, au medicamente pentru limbrici la pasari de asemenea observate numai acţiuni pozitive transport de informaţie, energie şi material de construcţie.

Virusurile vor fi preluate numai de spori sau gameţi, căci ele nu posedă membrană, şi cu ajutorul acestora ajung în celule.

Mai multe despre acest subiect